Meistä

Valomainosten maailma

Neon World

Neon World on osa Print World Oy:tä. Meiltä saat kaikki mainostuotteet nopeasti ja helposti saman katon alta. Katso lisää mainostuotteita www.printworld.fi

Yli kymmenen vuoden kokemuksella

Nopeat toimitukset

Kolmen vuoden laatutakuu

Mitä me tarjoamme

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme juuri sinulle sopivan valomainosratkaisun. Suunnittelussa huomioimme niin tekniset kuin visuaalisetkin seikat parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Ennen valmistuksen aloittamista toimitamme asiakkaalle teknisen piirroksen valomainoksesta. Tuotannollamme on yli 10 vuoden kokemus valomainosten valmistuksesta ja käytössämme on alan uusinta tekniikkaa. Valolähteinä käytämme korkealaatuisia ja energiatehokkaita LED-moduuleita. Valomainosten rungot valmistetaan alumiinista, jotka pulverimaalataan haluttuun sävyyn. Toteutamme kaikki asennukset avaimet käteen –periaatteella. Laajan asennusverkostomme kattaa koko Suomen ja autamme kaikissa tarvittavissa lupa-asioissa. Huoltopalvelumme huolehtii kaikista valomainosten huolto- ja korjaustöistä. Kaikilla valomainoksillamme on kolmen vuoden laatutakuu, joten vastaamme myös mahdollisista takuuhuolloista. Palveluihimme kuuluu lisäksi vanhojen valomainosten poisto ja kierrätys.

Pyydä tarjous jo tänään

Jos tarvitset apua valomainosratkaisuissa, ota yhteyttä! Suunnittelemme valomainoksen juuri Teidän yrityksen tarpeeseen.

Ota Yhteyttä